Fjerne tatovering - Tattoofjerning

Go to content

Main menu:Å bleke en tatovering med laser er velprøvd og dokumentert, men det er betydelig enklere å skaffe seg en tatovering enn å fjerne den.
Det er i prinsippet umulig å gi en indikasjon på pris og hvor mange behandlinger som er nødvendig over telefonen. Vi anbefaler en konsultasjon med en testbehandling på et lite område. Dette er gratis og du trenger ikke timebestilling.


Det er flere faktorer som spiller inn når man skal fjerne en tatovering  
1. Fargene på tatoveringen
I dag kan en tatovering finnes i nesten alle tenkbare farger. Det man ikke alltid tenker på er at det finns mange forskjellige fargefabrikanter. En rød hos den ene tatovøren behøver ikke ha samme egenskaper som hos neste osv. De mørke fargene er en anelse lettere å ta bort enn lyse. Lag på lag med tatoveringer gjør at prosessen tar lengre tid.

2. Hvor på kroppen den sitter
Hvor tatoveringen sitter har ikke så mye å si for selve blekningen, men for den eventuelle risikoen for arrdannelse. Selv om hvert individ er unik og gro-prossessen er forskjellig finnes det noen felles egenskaper hos oss. Generelt har ansiktet veldig bra gro-egenskaper, dvs at det nesten aldri blir arr i ansiktet. Hender og underarmer er også ganske bra. Når man kommer til hals, nakke, overarmer og skuldre så øker risikoen for arrdannelse. Se nedenfor under risiko.

3. Hvilken teknikk som blir brukt når man gjorde tatoveringen
Du får selvsagt et raskere og bedre resultat om tatoveringen ikke sitter så dypt. En del har hjemmelagde tatoveringer med forskjellig dybde i samme tatovering. Det kan være enkelt å bleke, men også vanskelig. Man ser an i hvert tilfelle.

4. Forskjellig reaksjon fra forskjellige individer
Det går ikke å forutse hvordan en kunde reagerer og hvilket resultat man får. I veldig sjeldne tilfeller kan det bli en allergisk reaksjon. En del kunder synes kanskje det gjør veldig vondt, mens andre ikke synes det gjør vondt i det hele tatt.

5. Hvor lenge man har hatt tatoveringen
En 20 år gammel tatovering har blitt bleket en del. Fargepigmenter har kanskje beveget seg litt oppover osv.
 
Back to content | Back to main menu